Gebouw voor gemengd gebruik te koop € 489.000

Paalseweg 122 3980 Tessenderlo 300 m² 1


Beschrijving

Commercieel pand met hoogwaardig en duurzaam afgewerkte aangrenzende woonst op een perceel van 11 A 33 CA op uiterst strategische ligging nabij het centrum van Tessenderlo, de industriezone en het op- en afrittencomplex autostrade.

Het pand bestaat enerzijds uit een gelijkvloerse polyvalente nog te bestemmen ruimte die met zijn riante oppervlakte (ca. 140 m²), voldoende parkeergelegenheid én uiterst zichtbare en commerciële ligging voor verschillende doeleinden geschikt is.

De huidige indeling van de commerciële ruimte: 
- is praktisch doch eenvoudig moduleerbaar naar eigen wens
- sanitair blok, toog, bergruimte en technische ruimte zijn ook aanwezig
- biedt een enorme waaier aan mogelijkheden en is eenvoudig aanpasbaar aan uiteenlopende bestemmingen: handel, horeca, kantoren en vrij beroep.

Toegangscontrole en camerabewaking voorzien. Drijfkracht aanwezig.


Anderzijds maakt de gerenoveerde moderne strakke woonst dit pand tot een absolute eyecatcher waar het aangenaam vertoeven is in
absolute privacy!

Het woonstgedeelte beschikt over een aparte eigen ingang. Het privégedeelte van het perceel is toegankelijk via automatische toegangspoort.

Indeling woonst:
-Gelijkvloers:
inkomhall met aparte wc, berging, leefruimte bestaande uit zithoek en eethoek met aangrenzende open bureauruimte, volledig ingerichte kwaliteitskeuken met corian werkblad en Siemens kwaliteitstoestellen, aangrenzende tuin en ruime garage met automatische toegangspoort.

-Eerste verdieping:
nachthall, ingerichte badkamer, aparte wc en 4 volwaardige slaapkamers.

Het pand onderging grondige renovatiewerken in 2016, waaronder vernieuwing dak, elektriciteit en woonstgedeelte. Het pand maakt veelvuldig gebruik van ingebouwde kastruimte en is onderkelderd. Aan stockageruimte dus geen gebrek! 
EPC: 337 kWh/m²jaar. UC: 2022781.

Dit pand is werkelijk uniek en ongetwijfeld een bezoek waard! Bijkomende inlichtingen te bekomen via ons kantoor op het nummer 013/690.690 of per e-mail aan info@immo-c2.be.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Houben Tessa E: tessa@immo-c2.be T: 0472/86 31 25