Blijf op de hoogte

IMMOC2 heeft voor het 2e jaar op rij van IMMOWEB opnieuw de titel “Certified partner” gekregen.

IMMOC2 heeft voor het 2e jaar op rij van IMMOWEB opnieuw de titel “Certified partner” gekregen. Daarmee bevestigt de grootste vastgoedsite van België de professionele aanpak van ons kantoor.


Certified partner als kwaliteitslabel

Voor de erkenning hanteert Immoweb strenge criteria. Alleen erkende (BIV) vastgoedmakelaars komen in aanmerking alsook vastgoedmakelaars die hun volledig vastgoedaanbod op Immoweb publiceren. Andere vereisten zijn zonder meer correcte en samenhangende omschrijvingen samen met aantrekkelijke maar vooral realistische foto's.

EllenenLiesbet


Wederom erkenning van onze kwalitatieve aanpak

We zijn verheugd het Immoweb-kwaliteitslabel opnieuw te mogen ontvangen. Wij staan dan ook voor een eerlijke en transparante aanpak. We informeren met kennis van zaken, nemen u het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw eigendom snel en tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. Deze erkenning is wederom een mooie bekroning van ons werk.

Heeft u in de nabije toekomst plannen om uw eigendom te verkopen of te verhuren, aarzel dan niet om ons te contacteren! Uiteraard bent u ook steeds welkom in één van onze kantoren.