Blijf op de hoogte

Vastgoednieuws, heet van de naald

Wij zijn klaar voor het 'POST-CORONA' tijdperk! U toch ook?

video corona
Via deze nieuwsflash bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de Corona - maatregelen.
CoronaDenkt u eraan uw pand te verkopen of te verhuren? Wenst u een waardebepaling van uw vastgoed?

Dit is opnieuw mogelijk vanaf maandag 04/05/2020, uiteraard wel met respect en naleving van de specifieke veiligheidsvoorwaarden die vooraf besproken zullen worden. Wij vragen hiervoor telefonisch contact op te nemen op het nummer 013/690.690 of via email aan info@immo-c2.be om een afspraak in te plannen.

Ik heb een pand op het oog dat ik graag wens te bezichtigen. Kan ik hiervoor een afspraak maken?

Ja, u kan ons, net zoals u tijdens de voorbije weken enthousiast gedaan heeft, contacteren voor het inplannen van een afspraak. Dit kan zowel telefonisch op het nummer 013/690.690 of via email aan info@immo-c2.be. Let wel, de bezichtigingen zelf mogen pas doorgaan vanaf maandag 11 mei 2020, en dit nog onder voorbehoud van evt. wijziging van deze datum van overheidswege.

De voorbije weken hebben we jullie op onze ‘stand by’-list voor bezoeken geplaatst, en normaliter zullen de meesten van jullie ondertussen reeds opnieuw gecontacteerd zijn voor het concreet inplannen van jullie aanvragen tot bezichtiging, en dit vanaf 11 mei.

Let wel, ook tijdens deze bezoeken zullen de nodige veiligheidsmaatregelen genomen dienen te worden, die wij vooraf per email zullen communiceren, en die ons team vooraf ook met jullie ter plaatse nog eens zal overlopen.
Zorgen jullie alvast voor jullie mondmasker en goed humeur, dan doen wij de rest! Mochten jullie om een of andere reden geen eigen mondmasker ter beschikking hebben, voorzien wij er uiteraard graag eentje.

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg hoe we plaatsbezoeken nu organiseren.

Een plaatsbezoek gepland met een vastgoedmakelaar? Geen probleem!


Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen in één van onze panden!

Kunnen/mogen wij een bezoek brengen aan de kantoren?

Ja, onze kantoren zullen voor het publiek opnieuw geopend zijn vanaf maandag 11 mei 2020 en dit volgens de normale openingsuren, maar we vragen wel in de mate van het mogelijke vooraf een afspraak in te plannen voor jullie bezoek, dit om de ‘social-distancing’ maatregelen zoveel als mogelijk te kunnen waarborgen en te voorkomen dat er teveel sociaal verkeer op hetzelfde moment in hetzelfde kantoor plaatsvindt. Ook vragen wij zoveel mogelijk om de vereiste 1,5 meter afstand te bewaren.

Voelt u zich ziek? Breng ons dan zo snel mogelijk hiervan op de hoogte, dan annuleren wij de afspraak.
We houden het graag veilig, zowel voor onze klanten als voor ons team!

De veiligheidsmaatregelen zijn ook uitgebreid in onze kantoren geafficheerd en de nodige mondmaskers, handgels, … zijn ter beschikking zijn om uw bezoek aan ons kantoor zo veilig mogelijk te maken!

Indien u hieromtrent verder nog vragen heeft, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer 013/690.690 of via email aan info@immo-c2.be.

Tot binnenkort, wij kijken er naar uit!

Het IMMO-C2 TEAM!

Vragen over dit nieuws?

U bent verkoper

U bent verkoper
Wens je jouw eigendom zorgeloos te verkopen? Wij streven steeds naar de hoogst mogelijke prijs & de beste voorwaarden bij verkoop. Ontdek het hier.
Ontdek meer

U bent verhuurder

U bent verhuurder
Je wenst te verhuren zonder kopzorgen? Wij nemen deze taken graag voor onze rekening. Wij bieden 2 verschillende dienstenpakketten aan voor verhuur. Ontdek ze hier.
Ontdek meer