Vakantiewoning te koop € 120.000

Via Belenda 20 18021 Conio 2 1 116 m² 1.328 m² 13 m²


Beschrijving

Een prachtig gelegen vakantiewoning om even op adem te komen of een vakantiewoning als investering?

Deze mooie en gezellige woning is gelegen op een perceel van 13A28 in Conio. Conio is een van de dorpen in de provincie Imperia, gelegen in de regio Ligurië. De vakantiewoning is volledig ingericht, bestaande uit:

- een geïnstalleerde keuken (nieuwe frigo en microgolf, gasfornuis, oven, ...) met toegang tot het zonneterras
- slaapkamer
- hall met pelletkachel 
- logeerkamer
- badkamer (originele tegels, douche, lavabo, toilet, bidet)
- eetkamer en gezellige leefruimte met pelletkachel

Conio grenst direct aan het Maritieme Alpen natuurconservatiegebied dat zich uitstrekt tot aan Monte Grande. Er is een verscheidenheid aan zeldzame flora en fauna te bewonderen in dit gebied. Eveneens zijn er talrijke bergwandel- en mountainbiketochten. Kortom als u wilt genieten van de prachtige natuur met een adembenemend uitzicht vanuit het beroemde ‘bonendorp’ of uzelf lekker wilt laten verwennen met lokale gerechten, pizza's, ... is deze vakantiewoning zeker wat u zoekt!!!

Doorheen het hele jaar worden er in Conio diverse festivals georganiseerd. Vanuit deze plek heeft u een adembenemend uitzicht over de vallei.

U kunt uzelf lekker laten verwennen met lokale gerechten in het kleine agritoerisme restaurant in Conio, of u kunt de pizza gaan proeven, gebakken in de pizzaoven van het ‘U Rugiu’ restaurant. We raden deze pizza erg aan!

In het naburige dorp Borgomare vindt u diverse uitstekende restaurants Borgomare, waar u ook uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Aan de weg tussen Imperia en Conio ligt het aantrekkelijke winkelcentrum ‘Bennet’ dat alles te bieden heeft voor de perfecte vakantiehuis vakantie.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Hens Ria E: ria@immo-c2.be T: 0471/70 22 29