Blijf op de hoogte

U bent verhuurder

Enkele succesverhalen

 • Terlaak

  Fam. Lemmens - Moons

  Tessenderlo
  Wij zijn heel tevreden over de service van IMMO-C2.

  Vooral de persoonlijke aanpak, de feedback via mail, telefoon en de eigenaarslogin zorgden er voor dat wij erg betrokken waren bij de verkoop van de woning.

  Alle stappen volgden snel op mekaar en we zijn natuurlijk heel blij met de snelle verkoop.
 • Hekstraat

  Rosette Truyers

  Beringen
  Vanaf het eerste contact had ik een zeer goed gevoel. Ik kon elke dag mee volgen op mijn account wat er gebeurd was. Zeer professionele aanpak, steeds met een glimlach en op elke vraag een klaar en duidelijk antwoord. Ik kan iedereen aanraden om met jullie kantoor in zee te gaan. Bedankt Nicky & Maxime, top service!
 • Aardstraat

  A. Scobie

  Tessenderlo
  Boven op de inzet en professionaliteit bieden Ellen & Kris ook heel veel steun en begeleiding in het verkoopproces. Ze zijn jong, actief en dynamisch. Binnen twee weken was mijn huis verkocht!
 • Gerhagenstraat

  René en Lea

  Tessenderlo
  Dit bericht om u te laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de service die jullie ons gegeven hebben. Uw tussenkomst bij het verhuren was correct, zakelijk en toch heel vriendelijk.

  Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je ons mag vermelden in eventuele publiciteit.
 • Kwachtstraat

  Hein en Hermien

  Westerlo
  Hallo Ellen en Kris,
  We kunnen iedereen jullie aanbevelen, want jullie zijn mensen met een warm hart die begaan zijn met de mensen en hun huizen. Supermakelaars nog eens hartelijk dank voor alles wat jullie gedaan hebben voor ons.
  Hartelijke groeten,
  Hein en Hermien van Roekel-Remmen.