Blijf op de hoogte

U bent verkoper

Enkele succesverhalen

 • Baal

  Jacques en Noëlla

  Tessenderlo
  Vanaf het moment dat we bij jullie voor de eerste keer op kantoor binnenstapten om de verkoop van ons huis te regelen hadden we het gevoel : "dit zijn mensen met een hart en een realistische kijk waar we ons in kunnen vinden".
  Het resultaat was er dan ook naar!
  We denken niet dat het veel gebeurt dat een huis binnen een uur en aan de vraagprijs wordt verkocht. Bij ons gebeurde het !!!!
  Kris, Ellen en het hele team : nogmaals, uit de grond van ons hart, bedankt voor de fijne samenwerking en alle inspanningen die jullie leverden.
 • Aardstraat

  G. Pairoux & S. Cravillon

  Geel
  Wij zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is tot hier toe. Een vriendelijke ontvangst bij de bezoeken aan het huis, voldoende en begrijpbare uitleg waar nodig, steeds een vlotte communicatie en correcte informatie.
  Ook bij het ondertekenen van de verkoopakte is alles zeer goed uitgelegd. Wij hadden een gevoel van vertrouwen, wat voor ons zeer belangrijk is.
 • Schoterheide

  Jeroom & Lydia

  Tessenderlo
  Bij deze willen wij het hele team bedanken voor de zorgvuldige en deskundige begeleiding voor, tijdens én na de verkoop van onze woning.

  Hartelijk dank en nog veel succes!
 • Spoorwegstraat

  Fam. Schraeyen

  Tessenderlo
  Heel goede informatie van opvolging en bijzonder vriendelijk team. Ria Hens was onze vaste medewerkster en verdient zeker een 10.
 • Vorststraat

  Karel en Emma

  Zichem
  Wij zijn super tevreden over jullie professionele ingesteldheid bij de verkoop van onze woning.
  Alle mogelijke vragen van ons werden steeds met een glimlach beantwoord. Zelfs vragen die niet rechtstreeks te maken hadden met de verkoop. Waarvoor onze oprechte dank. Wij zullen jullie in de toekomst zeker aanprijzen aan toekomstige verkopers of kopers van een pand.