Blijf op de hoogte

U bent verkoper

Enkele succesverhalen

 • Hoefbladstraat

  Kim en Mathias

  Paal Beringen
  Wij waren zeer tevreden over jullie service. De snelle reactie op emails en de juiste informatie die jullie ons boden op een zeer vriendelijke manier waren zeer belangrijk voor ons.
 • Aardstraat

  A. Scobie

  Tessenderlo
  Boven op de inzet en professionaliteit bieden Ellen & Kris ook heel veel steun en begeleiding in het verkoopproces. Ze zijn jong, actief en dynamisch. Binnen twee weken was mijn huis verkocht!
 • Passestraat

  Martine, Els en Wendy

  Borgloon
  Bedankt voor de goede service en hulp bij de verkoop van het huis van papa. Papa zou heel blij zijn geweest als hij wist dat zijn huis zo snel verkocht was. Dit is zeker en vast jullie verdienste.

  De mooie foto's, virtuele tour op je website en de scherpe prijs hebben hier zeker toe bijgedragen. Het was een plezier om met jullie samen te werken, bedankt voor alles.
 • VurtenseSchansstraat

  Marcel en Josée

  Koersel
  Met deze wil ik U bedanken voor de goede en profesionele begeleiding bij de verkoop van onze woning. Het was een plezier om met U, Nicky en Maxime, samen te werken.

  We konden altijd met onze vragen en problemen bij U terecht wat tot een zeer vlotte verkoop geleid heeft.

  Nogmaals dank, Josée en Marcel
 • Dorpsstraat

  Bianca Oosthoek

  Ham
  Zeer goede en persoonlijke aanpak.

  Je voelt je bij ImmoC2 geen nummer in de rij of een €-teken op papier.

  Men neemt de tijd om te luisteren naar wat je zoekt en ze gaan geen appartement pushen dat duidelijk niet voldoet aan de wensen.

  In plaats daarvan zoeken ze gericht mee naar andere kanshebbers.