Gratis schatting

Vastgoednieuws, heet van de naald

Winnaars tiende Real Estate Awards bekend

De Confederatie van Immoberoepen (CIB Vlaanderen) reikte donderdagavond in Tour & Taxis de Real Estate Awards uit. Met deze prijzen stimuleert de sector talent in de sector, maar ook de politiek.
De Confederatie van Immoberoepen (CIB Vlaanderen) reikte donderdagavond in Tour & Taxis de Real Estate Awards uit. Met deze prijzen stimuleert de sector talent in de sector, maar ook de politiek.

3
(v.l.n.r.): Stephan Coenen (voorzitter CIB Vlaanderen), Sien Winters (Steunpunt Wonen), Marleen De Vijt (Azull), Eline en Hendrik Tanghe (Vinta), Gert Toye (ERA Immo Toye), Ria Hens (Syntra Genk) en Jan Jassogne (afgevaardigd bestuurder CIB Vlaanderen).

CIB Vlaanderen ging op zoek naar sterke ondernemersverhalen. Een onafhankelijke jury boog zich over de ingediende dossiers en duidde in elke categorie (Vastgoedondernemer en Vastgoedbelofte) drie genomineerden aan. Gisterenavond bepaalde het publiek van meer dan 350 vastgoedmakelaars via live stemming mee wie uiteindelijk met een prijs ging lopen.

Vastgoedondernemer van het jaar

In de categorie Vastgoedondernemer van het Jaar won het Antwerpse vastgoedkantoor Azull het van Heylen Vasthoed uit Herentals (2e) en West-Littoral uit Oostduinkerke (3e). Azull is gespecialiseerd in Spaans vastgoed.

Vastgoedbelofte van het Jaar

Niet alleen gevestigde waarden, maar ook aanstormend talent werd in de kijker gezet. Via live stemming kon de sector zo mee haar eigen Vastgoedbelofte van het Jaar kiezen. De drie genomineerden waren Immo Vivo uit Edegem, Empresa Consult uit Sint-Truiden en Vinta uit Kortrijk. Uiteindelijk ging Vinta, gespecialiseerd in het aankoopproces bij een woning, met de prijs lopen.

2
Vastgoedstudent van het jaar

Ook de vastgoedstudent met het beste eindwerk werd gisteren gelauwerd. Het eindwerk van Ria Hens is een hele mond vol ('Bemiddeling bij verkoop van een appartement, onder het toepassingsgebied van de Wet Breyne, waarbij de bouwpromotor failliet gaat'), maar haar bloed, zweet en tranen werd duidelijk gewaardeerd door de jury.

Pieter Pourbusprijs

De Pieter Pourbusprijs gaat jaarlijks naar een politicus of organisatie die zich op een positieve manier inzet voor de vastgoedsector in Vlaanderen. Het Directiecomité van CIB Vlaanderen kende de prijs dit keer toe aan het Steunpunt Wonen als erkenning voor de belangrijke bijdrage van het uitgevoerde wetenschappelijke onderzoek tot beleidsvoorbereidende successen. CIB Vlaanderen waardeert de open houding van de onderzoekers voor input en feedback vanuit de vastgoedpraktijk, waarmee wel degelijk rekening wordt gehouden.

Bron: (EK) http://ikgabouwen.knack.be/

Vragen over dit nieuws?

U bent verkoper

U bent verkoper
Wens je jouw eigendom zorgeloos te verkopen? Wij streven steeds naar de hoogst mogelijke prijs & de beste voorwaarden bij verkoop. Ontdek het hier.
Ontdek meer

U bent verhuurder

U bent verhuurder
Je wenst te verhuren zonder kopzorgen? Wij nemen deze taken graag voor onze rekening. Wij bieden 2 verschillende dienstenpakketten aan voor verhuur. Ontdek ze hier.
Ontdek meer